Logo Taxasis

Climb in business with usGrupul de firme "Asist"

Intr-o tara guvernata de birocratie, TaxAsist vine in intampinerea antreprenorilor sau a viitorilor antreprenori prin condensarea de specialisti care ofera servicii de natura fiscala, juridica, audit, contabilitate, insolventa, evaluari, pentru firmele din Romania.

TaxAsist face parte din grupul Asist, grup care completeaza prin alte servicii nevoile antreprenorilor in companiile lor.

Astfel, grupul Asist prin membrii sai va va economisi timp si bani in cautarea de servicii diverse pentru compania dumneavoastra.

Despre noi

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniile pe care le reprezentam, avem practica activa si in situatiile mai putin intalnite si deosebite care apar in viata unei societati.

Facem parte si suntem initiatorii grupului Asist unde reunim specialisti in multiple domenii, pentru ca antreprenorii firmelor care apeleaza la serviciile noastre sa se poata concentra pe exercitarea profesiei lor, fara sa se incurce in acte, documente, drumuri inutile la autoritatile statului si sa iroseasca timpul in a descifra si descalci itele birocratiei.

Avantaje

  • TaxAsist va ofera in acelasi loc

    profesionisti in infiintarea firmei, contabilitate, audit, consultanta fiscala, insolventa, evaluari, lichidari.

  • Va salvam timpul.

    Economia de timp pe care o faceti prin eliminarea cautarilor de specialisti in domenii conexe pe care le-am reunit noi pentru dumneavoastra.

  • Facem parte din grupul Asist

    care se remarca prin profesionisti de inalta clasa in domeniile in care activeaza.

TaxAlert

Episodu V - Impozitul pe dividende 8% din 2023- platitorii de impozit micro nu mai sunt scutiti-obligatii suplimentare la CASS.

Potrivit Ordonantei 16/2022, publicata in 15.07.2022, se aduc modificari asupra impozitului pe dividendele platite persoanelor fizice, incepand cu 01.01.2023, dar si pentru dividendele platite persoanelor juridice romane, chiar incepand cu 18.07.2022. De asemenea, cu impact direct asupra personaelor fizice care incaseaza dividende, din 01.01.2023, se introduc pentru contributiile la CASS (sanatate), 3 limitari/plafoane.

Noutati

Corectarea erorilor cuprinse în situatiile financiare anuale 2019 si raportarile contabile anuale 2019 depuse de operatorii economici si persoanele juridice fara scop patrimonial- pana la depunerea celor aferente anului 2020.

Avand in vedere publicarea reglementarilor privind inchiderea exercitiului financiar aferent anului 2020, este de reamintit posibilitatea instituita prin ordinul MFP 450/2016, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 274 din 12 aprilie 2016, modificat si completat ulterior, de corectare a informatiilor transmise prin situatiile financiare anuale /raportarile financiare pentru 2019, conform Procedurii de corectare a erorilor cuprinse în situatiile financiare anuale si raportarile contabile anuale depuse de operatorii economici si persoanele juridice fara scop patrimonial.

Articole

18Mar

Reglementarea activitatii de telemunca reglementata de Legea 81 din 30 martie 2018.

In Art. 2. din aceasta lege avem date explicatiile pentru noii termeni introdusi de lege, astfel: „a) telemuncă - forma de organizare a muncii prin care salariatul, în mod regulat și voluntar, își îndeplinește atribuțiile specifice funcției, ocupației sau meseriei pe care o deține, în alt loc decât locul de muncă organizat de angajator, cel puțin o zi pe lună, folosind tehnologia informației și comunicațiilor; b) telesalariat - orice salariat care desfășoară activitatea în condițiile prevăzute la lit. a).”

Copyright 2019 Taxasist

Acest site foloseste cookie-uri. Daca vrei sa afli mai multe, intra aici.
Daca esti impotriva folosirii lor, te rugam sa iesi din acest site.