Logo Taxasis
Corola INF S.R.L. este o societate de

contabilitate

,

audit

,

consultanta fiscala

, lichidari, infiintata in 1994 in Cernavoda, Judetul Constanta, unde de-a lungul timpului, datorita specialistilor in domeniile de activitate pe care le reprezinta, si-a castigat reputatia si prestigiu in zona. Amplitudinea lucrarilor efectuate in Bucuresti, Ilfov, Ialomita, a facut ca partenerii sa hotarasca ca este oportuna infiintarea unei filiale in Bucuresti.
Astfel a luat fiinta Corola INF Filiala Bucuresti S.R.L., care odata cu lansarea sa a atras noi parteneri. In acest nou context, Corola INF a schimbat strategia de promovare si marketing pentru a putea veni in sprijinul tuturor clientilor si pentru a oferi servicii integrate de calitate.
Noua strategie aduce o identitate proprie si novatoare, sub egida ASIST, care prin orientarea spre client, vine in intampinarea nevoilor acestora.
ASIST reuneste in acelasi loc servicii importante pentru viata unei companii de la infiintare, pe tot parcursul vietii ei, in perioada de dezvoltare si stabilitate, pana la operatiuni legate de fuziune, lichidare, radiere sau alte combinari si modificari de intreprinderi.
ASIST reuneste mai multe servicii precum cele de natura juridica, pe care la gasiti pe larg descrise in pagina noastra www.JuristAsist.ro, servicii Web prezentate pe pagina noastra www.netasist.ro si aici, pe site-ul nostru, unde gasiti o o gama larga de servicii.

Consultanta fiscala

este acum la indemana dumneavoastra prin platforma de asistenta fiscala on-line, dezvoltata impreuna cu partenerii nostri de la www.elearningsoftware.ro.
Echipa ASIST doreste sa aduca clientilor sai servicii integrate de calitate, realizate la timp si care sa acopere o gama cat mai larga. In acest sens, ASIST a cooptat si pateneri externi care pot oferi servicii suport sau administrative, precum:

S.S.M.

,

medicina muncii

,

servicii notariale

,

design si grafica

,

traduceri legalizate

, inclusiv

servicii de curatenie

a birourilor si spatiilor de lucru.

Copyright 2019 Taxasist

Acest site foloseste cookie-uri. Daca vrei sa afli mai multe, intra aici.
Daca esti impotriva folosirii lor, te rugam sa iesi din acest site.