Logo Taxasis
Din 1994 suntem alaturi de clientii si colaboratorii nostri sa inteleaga si sa aplice legislatia nationala in domeniile contabilitate,

fiscalitate

si

salarizare

. Suplimentar au fost dezvoltate noi servicii autorizate precum

auditul proiectelor finantate din fonduri europene

, alte fonduri nerambursabile,

audit statutar

, lichidare de societati comerciale, proceduri de insolventa. Rolul nostru a fost mereu unul de sprijin pentru cresterea sustenabila a afacerilor care ne-au trecut pragul.
TaxAsist Advices S.R.L. este o companie specializata in

servicii de contabilitate

,

audit

,

consultanta fiscala

si lichidari, independenta, care a debutat ca filiala a companiei Corola INF SRL, din judetul Constanta. Colaborarea celor doua companii in acest moment este mai stransa ca oricand.
In 2016 Corola INF SRL, cu sediul in jud. Constanta, a decis extinderea ariei de acoperire si impactul in economia romaneasca prin deschiderea filialei din Bucuresti. De la primul client, din 1994, dupa nenumarate proiecte si lucrari de succes in zonele Bucuresti, Ilfov si Ialomita, a fost luata decizia de a deschide filiala din Bucuresti, coordonata de Ec. Oana Dochie,

Expert contabil

,

Auditor

,

Lichidator

.
Ec. Lidia Craioveanu, fondator Corola INF: „Ne gandim cu mandrie la cum am crescut de la 1 la peste 300 de clienti. Am trecut prin crize economice, schimbari majore alea codului fiscal, schimbari majore in practicile si procedurile contabile, finantari si fonduri nerambursabile. Dar clientii nostri au continuat sa se dezvolte si sa se focuseze pe business. Acesta cred ca este oglinda parteneriatului de succes.
Fiecare regiune in care s-a extins compania TaxAsist Advices a adus noi provocari locale, digitale si de comunicare. De aceea am ajuns sa implementam procese care sa faciliteze colaborarea la distanta si raportarea eficienta.
Avantajul competitiv al TaxAsist Advices este reprezentat de capacitatea de a adaptare la industrii si arii de activitate noi, proceduri, metode de comunicare, variatiile legislative, la solicitarile actionarilor internationali si prevederilor europene in vigoare.
TaxAsist Advices face parte din brandul ASIST, o selectie de profesionisti ce pot sustine o companie de la infiintare, la crestere, la modificare si pana la fuziune si extindere europeana. Sprijinim, de asemenea, societatile comerciale, dar si alte entitati (persoane fizice autorizate, liber profesionisti sau asociatii) care doresc lichidare sau radiere.
Brandul ASIST a fost lansat prin efortul TaxAsist Advices si NetAsist, si cuprinde acum si urmatoarele servicii:
 • www.JuristAsist.ro: servicii de natura juridica pentru infiintarea de societati si alte persoane juridice sau fara personalitate juridica, precum si servicii colaterale functionarii optime.
 • www.netasist.ro: consultanta, servicii web, SEO si promovare online.
 • S.S.M. si medicina muncii
 • Servicii notariale
 • Design si grafica
 • Traduceri legalizate
 • Servicii de curatenie a birourilor si spatiilor de lucru
TaxAsist Advices publica noutati fiscale atat pe pagina sa de web, cat si pe pagina TaxAsist de Facebook si in grupurile asociate paginii.
Serviciile de Consultanta fiscala sunt oferite atat fizic, in biroul nostru, cat si la distanta, prin mesagerie WhatsApp si Messanger sau prin e-mail. Mai multe detalii gasiti aici.
Date istorice:
 • 1994 – infiintare Corola INF SRL cu sediul in jud. Constanta de catre Lidia Craioveanu
 • 2016 – infiintare filiala Corola INF Filiala Bucuresti SRL
 • 2016 – lansarea brandului ASIST
 • 2019 – lansarea serviciului de Consultanta fiscala online
 • 2021 – largirea serviciilor oferite prin intermediul brandului ASIST
 • 2022 – TaxAsist Advices S.R.L. o noua etapa si o noua abordare prin transformarea din Corola Inf Filiala Bucuresti.

Copyright Taxasist