Logo Taxasis
Contabilitate generala

Contabilitate generala

"CONTABILITÁTE, contabilitati, s. f. 1. Ansamblul operatiilor de inregistrare, pe baza unor norme si reguli speciale, a miscarii fondurilor si materialelor intr-o unitate economica - evidenta contabila." – Definitie DEX.

Contabilitatea, conform definitiei din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, pare o indeletnicire simpla. Cu toate acestea, cei ce au o afacere, cat de mica, care necesita servicii contabile, stiu, din proprie experienta, ca nu este de loc simplu si necesita munca multa, rigurozitate atentie si experinta.

In Romania, pentru persoane juridice sau dezmembraminte ale acestora, sistemul contabil este cel in partida dubla. Acest sistem utilizeaza un plan de conturi reglementat, ce trebuie adaptat fiecarui domeniu de activitate, dar si nevoilor analitice de informare ale managementului si investitorilor. Tranzactiile economice evidentiate in documentele justificative si inregistrate in contabilitate se sintetizeaza in balanta de verificare, care reprezinta baza de intocmire a situatiilor financiare. Managementul si investitorii, dar si alte persoane interesate, precum bancile, in baza acestor informatii financiare isi fundamenteaza deciziile privind activitatea curenta si viitoare. Persoanele fizice care desfasoara activitati economice autorizate, individual sau in asociere, au obligatii in ceea ce priveste evidenta contabila, dar de data aceasta utilizeaza sistemul contabil in partida simpla. Dar nu este chiar asa de "simpla".

Specialistii nostri, contabili, experti contabili, economisti, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul contabilitatii, dublata de o cunoastere temeinica a reglementarilor fiscale, va ajuta sa aveti o contabilitate exacta si la timp, care sa reflecte intocmai structura patrimoniala a activului si pasivului firmei/activitatii dumneavoastra.

Aceste elemente se vor sintetiza anual sau semestrial, dupa caz, in Situatiile financiare anuale sau Raportarea financiara semestriala, denumite generic si Bilant Contabil. Lunar veti primi un Raport financiar de informare a managementului cu privire la situatia firmei, care este in fapt, o transpunere descriptiva a informatiilor din balanta de verificare lunara, intocmita in baza documentelor si tranzactiilor realizate de societate.

Pentru ca partea de contabilitate primara ii sperie pe multi antreprenori, noi va ajutam sa o implementati, sa o aveti la zi, venind inclusiv cu solutii tehnice si proceduri specifice activitatii dumneavoastra.

La aceasta se adauga o gama larga de servicii ce inclus printre altele si: Contabilitate financiara, contabilitate generala si de gestiune,intocmire bilanturi si declaratii fiscale, depunere de declaratii cu semnatura electronica ,salarizare, state de plata,intocmirea si depunerea registrului de evidenta a slariatilor (REVISAL),intocmire dosar salariati conform noului cod al muncii.

Alegerea contabilului potrivit reprezinta o decizie esentiala pentru succesul afacerii , de aceea va stam la dispozitie cu o echipa profesionista in domeniul contabilitatii si legislatiei specifice,fiscalitatii, initierii si conducerii afacerilor , indiferent de domeniul in care activati.
Aceste servicii personalizate de evidenta contabila si contabilitate sunt oferite afacerilor din Bucuresti si Ilfov .

Lucrand cu noi beneficiati de servicii fiscale si de contabilitate specializate pentru compania dvs din partea unui contabil profesionist avand si urmatoarele avantaje:
  • pachete speciale pentru firme noi
  • gama completa de servicii la preturi accesibile
  • profesionalism, competenta si calitate
  • oferte periodice din partea partenerilor nostri

Pentru a solicita o oferta de pret vizitati sectiunea contact sau click pe butonul "Contacteaza-ne"

Servicii conexe

Copyright Taxasist